Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΔΕΝΤΡΑ - ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ ΣΕ ΒΑΖΑ - ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟ ΣΕ ΚΑΔΡΑ ( ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ )

Εδώ σας παρουσιάζω πέντε θέματα που  είναι κατασκευασμένα από γυάλινες έγχρωμες χάντρες διαμέτρου 2 mm και σύρμα χαλκού γαλβανισμένο πάχους 0,5 mm.



                                          ΘΕΜΑ 1ΟΝ ΑΝΘΙΣΜΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑ.

Τα δέντρα είναι στερεωμένα σε βάση κορμού ξύλου κατεργασμένο ή ακατέργαστο βερνικωμένα με διαφανές βερνίκι και επικολλημένη χρωματιστή άμμος με αμμοβολή, οι βάσεις των δέντρων είναι διακοσμημένες με διάφορα: όπως πετραδάκια, ξυλάκια και  αποξηραμένα χόρτα.   Έχουν ύψος από 20 έως 25 cm και διάμετρο κλαδιών από 15 έως 17 cm.










                                                 
                                            
                                                            ΘΕΜΑ 2ΟΝ ΦΟΙΝΙΚΕΣ

Οι Φοίνικες είναι στερεωμένοι  σε βάση κορμού ξύλου κατεργασμένο βερνικωμένα με διαφανές βερνίκι και επικολλημένη χρωματιστή άμμος με αμμοβολή, οι βάσεις των δέντρων είναι διακοσμημένες με διάφορα: όπως πετραδάκια, ξυλάκια και  αποξηραμένα χόρτα.   Έχουν ύψος περίπου 25 cm και διάμετρο φύλλων 10 cm.






                           
                                ΘΕΜΑ 3ΟΝ ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΟ ΔΕΝΤΡΟ ( ΝΕΚΡΑ ΦΥΣΗ )

Το ανεμοδαρμένο δέντρο  είναι στερεωμένο σε κορμό ξύλου ακατέργαστο, βερνικωμένο με διαφανές βερνίκι και επικολλημένη άμμος με αμμοβολή, η βάση του διακοσμημένη με πετραδάκι. Έχει ύψος περίπου 15 cm και διάμετρο κλαδιών περίπου 20 cm.





                                              ΘΕΜΑ 4ΟΝ  ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ ΣΕ ΒΑΖΑ

Οι δύο ανθοδέσμες είναι τοποθετημένες σε ξύλινα βάζα, μία σε γυάλινο βάζο και μία σε ξύλινη επεξεργασμένη βάση. Έχουν ύψος περίπου 17 cm και διάμετρο ανθοδέσμης περίπου 10 cm.








                        ΘΕΜΑ 5ΟΝ ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟ ΣΕ ΚΑΔΡΟ τύπου 3D

Οι ανθοδέσμες και το δέντρο έχουν ύψος περίπου 17cm και πλάτος  περίπου 10-12 cm, είναι στερεωμένα σε κάδρο-καμβά διαστάσεων 20 Χ 20 cm





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου